Recreatie

Wilt u meer informatie over BC Trilan, bezoek ons op één van onze speelavonden of neem contact op met een van de volgende bestuursleden:

Bestuursleden Recreatiezaken :
Roland van der Eerden
06 - 22399794
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Caroline Bosch
06 - 24324213
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als recreatieve speler waant u zich bij BC Trilan in het paradijs, spreekwoordelijk dan wel. U heeft namelijk onbeperkt de keuze tussen maar liefst zes speelgroepen, verspreid over vier dagen in de week. Tevens spelen wij altijd wel in een sporthal bij u in de buurt. In het noord-oosten van Landgraaf wordt gespeeld in sporthal Ter Waerden (dorpskern Ubach over Worms) op dinsdagavond en vrijdagavond. In het zuid-westen van Landgraaf, hemelsbreed 4,5 kilometer verderop, speelt BC Trilan op woensdagochtend, woensdagavond en donderdagavond in sporthal Strijthagen (dorpskern Schaesberg). Alles bij elkaar een aanbod van bijna tien uur badminton per week. Hoe fanatiek bent u?!

Regelmatig organiseert de Recreantencommissie interne toernooien ter afwisseling. Meestal gepaard met veel gezelligheid, ook doordat het resultaat meestal op de tweede plaats komt bij dit soort activiteiten. Twee maal per jaar is er een thematoernooi. Het kersttoernooi inclusief kerstbomen op de badmintonbaan en het toernooi in de lentemaanden zijn steevast druk bezocht en zeer succesvol. Ook zijn de recreatieve leden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Trilan Clubkampioenschappen, georganiseerd door de Toernooicommissie! Ook uitwisselingen met andere badmintonclubs uit de buurt staan regelmatig op het programma bij BC Trilan.

Ook als u op zoek bent naar wat meer handvaten bij uw badmintonspel, bent u bij BC Trilan aan het juiste adres. Na afloop van de jaarlijkse Open Speelavond(en) vind er standaard een cyclus van trainingen plaats voor beginners en andere geïnteresseerden. Alle basisvaardigheden komen daarbij aan bod zodat u snel op het gewenste niveau kan aansluiten. Tot ziens bij BC Trilan!

  

Visit fbetting.co.uk Betfair Review