• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

2021 : Aanvullende Informatie

Oplossing nieuwsbrief 2021-11: De emmer van 3 liter vul je tot de rand. Daarna gooi je de emmer leeg in de emmer van 5 liter. Vervolgens vul je de emmer van 3 liter opnieuw. Giet hem daarna in de emmer van 5 liter, totdat deze emmer tot aan de rand gevuld hebt. (Er zit dan nog 1 liter in de emmer van 3 liter) Gooi nu de 5 liter emmer helemaal leeg. Daarna gooi je de 1 liter vloeistof uit de 3 liter emmer leeg in de 5 liter emmer. Daarna gooi je nog een volle emmer van 3 liter in de 5 liter emmer. Zo heb je in totaal 4 liter vloeistof in de 5 liter emmer.

Oplossing neuwsbrief 2021-06: Oplossing raadsel: De voorste man draagt een zwarte hoed. De achterste man ziet de 2 voor zich en weet dan niet welke hoed hij op heeft. Dus ze hebben niet allebeide een witte hoed op. De middelste man zegt vervolgens dat hij het ook niet weet. Als hij voor zich een witte hoed zou zien, dan zou hij een zwarte hoed moeten op hebben. Maar aangezien hij zegt het niet te weten, ziet hij een zwarte hoed voor zich.

Oplossing nieuwsbrief 2021-05: We rekenen even voor het gemak dat er 100 mensen zijn. Van de 100 mensen hebben 20 mensen (20%) geen goed antwoord gegeven. Oftewel 80 mensen hebben tenminste 1 goed antwoord gegeven. 75 van de 80 mensen hebben vraag 1 goed (75% van alle 100 hadden namelijk vraag 1 goed). Oftewel er zijn 5 mensen die vraag 1 niet correct hebben (maar ook niet alles fout hebben). Er zijn (80-55=) 25 mensen die vraag 2 niet goed hebben beantwoord maar wel 1 vraag goed hebben. Er zijn dus (80-5-25=) 50 mensen die beide vragen goed hebben beantwoord. Dus antwoord D is goed.

Oplossing nieuwsbrief 2021-03: Oplossing raadsel = Na 1 dag is hij 5 meter gekommen en na die nacht nog maar 1 meter. De 2e dag klimt hij 5 meter erbij, dus heeft hij totaal 6 meter geklommen, 's nachts zakt hij weer 4 meter. En zo verder. Na 15 dagen en nachten is hij dus 15 meter gestegen. De 16e dag klimt hij 5 meter en is hij dus boven. Antwoord is 16 dagen.

Oplossing nieuwsbrief 2021-02: Oplossing raadsel = Op zondag wordt er geen post bezorgd. Miquel de butler is dus het juiste antwoord.

VIER WEKEN GRATIS PROBEREN!

BC TRILAN, voor alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

CONTACT | LIDMAATSCHAP | SPEELTIJDEN

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar :

( rechtermuisknop klik, gebruik incognito venster )

Visit fbetting.co.uk Betfair Review