Sponsoring

BC Trilan is in 2007 ontstaan na een fusie tussen BC Trim en BC Landgraaf. Samen al sinds de jaren '70 een begrip in Landgraaf en omstreken. Anno 2019 telt de vereniging zo’n 220 leden. Een ruim aanbod voor zowel de recreatieve als de prestatieve speler, voor ieder wat wils! Het contributiestelsel is natuurlijk de grootste inkomstenbron van BC Trilan. Veel werk kunnen we opvangen door de inzet van kaderleden op vrijwillige basis. Daarnaast proberen we zorgvuldig om te gaan met uitgaven, en besparen op alles wat mogelijk is. Om de kwaliteit van trainers, spelers, kleding en materiaal te waarborgen, zijn we toch deels afhankelijk van externe sponsoren.

Wij staan ook altijd open voor bedrijven of individuen die ons als vereniging een warm hart toe dragen. Wilt u ons een handje helpen, vraag dan vrijblijvend informatie aan via één van de leden van het bestuur. We hebben diverse sponsorpakketten voor u samen gesteld, van enkele tientjes tot en met het hoofdsponsorschap aan toe. Natuurlijk ook een woord van dank aan alle deelnemers van de Trilan Jeugdlotto. Mooi om te zien dat zelfs enkele oud-leden op afstand BC Trilan blijven steunen met één of meer nummers.

Vriend Van BC Trilan

In 2019 is BC Trilan ook gestart met de Vrienden van BC Trilan. Met een jaarlijkse donatie van minimaal € 50,= euro zijn we nu ook zeer aantrekkelijk voor individuele personen of kleine bedrijven om ons financieel te ondersteunen, dat kan ook eventueel in natura of bepaalde diensten. Natuurlijk zijn we als vereniging ook hiervoor zeer veel dank verschuldigd.

VRIEND van BC TRILAN Familierestaurant CANADIAN CORNER 2019
VRIEND van BC TRILAN Roy PEULEN 2019
VRIEND van BC TRILAN AROMA Brood- & Banketbakkerij 2019
VRIEND van BC TRILAN Fysio & Fit Landgraaf 2019
VRIEND van BC TRILAN Bas HETTERSCHEID 2019
VRIEND van BC TRILAN Bespanservice PEULEN 2020
VRIEND van BC TRILAN Martin VAN DE KUIT 2020
VRIEND van BC TRILAN Paul BROUWER 2020
     

Sponsoren

Uw bedrijf ook op deze sponsorpagina? Neem dan snel contact op met één van onze bestuursleden. Samen vinden we vast wel het juiste sponsorpakket samen te stellen!

In Balance Podotherapie TRILAN 1
teamfoto

Hermans HSE Consulting TRILAN 2
 

Top-Karwei TRILAN 4
 

DeWin Solutions TRILAN 6
 

Eventbuilders TRILAN 7
 

ADJ Fashion Design TRILAN J1
 teamfoto sponsorfoto

 Bakkerij Aroma TRILAN J2 & J3
  

Ook de sponsoren uit het verleden willen wij niet vergeten. Mede dankzij hen is BC Trilan de gezonde badmintonclub zoals het die momenteel is.

 

Visit fbetting.co.uk Betfair Review