Jeugd

Wilt u meer informatie over BC Trilan, bezoek ons op één van onze speelavonden of neem contact op met het secretariaat of ons verantwoordelijke bestuurslid:

Bestuurslid Jeugdzaken :
Andy Cremers
 06 - 25426659
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BC Trilan heeft een grote jeugdafdeling, waarbij de jeugdspelers verdeeld zijn over drie verschillende groepen, te weten Jeugdcompetitie, Jeugdrecreatie en de Bad-mini-ton. De Jeugdcompetitie kan onderverdeeld worden in twee subgroepen, U11-U13 en U15-U17. Belangrijk speerpunt van BC Trilan is dat alle leden, dus ook de jeugdspelers, de mogelijkheid moet hebben om twee keer per week te trainen. Op die manier krijgen de kinderen een veel duidelijker beeld van de mooie badmintonsport waar ze hopelijk nog jarenlang plezier van ondervinden.

Jaarlijks organiseert BC Trilan ook een aantal activiteiten naast de badmintonbaan. De bioscoopfilm rondom Sinterklaas, de Trilan Jeugddag of zelfs het Jeugdkamp, altijd is er wel iets te doen voor onze jeugdleden. Een ander belangrijk speerpunt van BC Trilan is dat we proberen alle jeugdtrainers vanuit het eigen ledenbestand proberen aan te stellen. Dit zijn meestal competitiespelers die hun eigen kennis als speler proberen door te geven aan de spelers van de toekomst. Door deze jeugdtrainers goed te begeleiden hopen we ook hiermee potentiële seniorentrainers op te leiden.

 

Visit fbetting.co.uk Betfair Review