Hoe vraag ik een VOG aan?

BC Trilan is een goedgekeurde sportorganisatie die een gratis VOG voor je mag aanvragen. Wij vragen namens jou de VOG aan via NOC*NSF/Justis. Reken op een doorlooptijd van twee tot zes weken. De aanvraagprocedure bestaat uit drie stappen.

  • Stap 1.: Stuur een mail naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het VOG-verzoek.
  • Stap 2.: Het secretariaat zet de aanvraag namens jou klaar via een portaal wat hiervoor beschikbaar is en waar BC Trilan als goedgekeurde sportorganisatie toegang toe heeft. Nadat wij het eerste deel hebben ingevuld, ontvang je via mail een link “Verzoek tot elektronische aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag door BC Trilan” met het verzoek om de aanvraag verder af te maken. Dit verloopt verder via DigiD, met aanvraagcode en geboortedatum. Als je screening is afgerond ontvang je binnen één tot vier weken bericht. Je ontvangt de VOG per post. Justis stuurt de VOG naar jou persoonlijk. 
  • Stap 3.: Nadat je de VOG hebt ontvangen stuur je de VOG naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.