Bestuur

POSTADRES BC TRILAN
Hoogveldlaan 92 --- 6418 NB Heerlen

Voorzitter (dagelijks bestuur)
(tijdelijk waargenomen door verenigingsondersteuner The Move Factory)

Penningmeester (dagelijks bestuur)
Anne Ritzen-Adriaens, 06-42989912, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Secretaris (dagelijks bestuur)
Roy Peulen, 06-11511206, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Jeugdzaken
Andy Cremers, 06-25426659, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Tevens accommodatiebeheer.

Recreatiezaken
Joost Voncken, 06-
Roland van der Eerden, 06-22399794, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Technische Zaken
Rachelle Lemmens, 06-24543538, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Algemene Zaken
Caroline Bosch, 06-24324213, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor vragen rondom COVID19, kunt u contact opnemen met het bestuur.

Wanneer een lid voornemens is om zijn/haar lidmaatschap te beëindigen, dient dit officieel per e-mail of brief te worden medegedeeld aan het secretariaat of de penningmeester. Hierbij de opzegtermijn van één maand in acht nemend. Het benodigde afmeldingsdocument staat onder downloads en kan, volledig ingevuld, verstuurd worden naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per adres Hoogveldlaan 92, 6418 NB Heerlen.

Bij voorbaat dank!

Competitieleider

Competitieleider
Zorgt voor de organisatie van wedstrijden in verschillende verbanden. Onze competitieleider is te bereiken via een e-mailadres vanuit Badminton Nederland. BC Trilan heeft verenigingsnummer 07570.

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BC Trilan werkt met twee competitieleiders. De jeugdcompetitieteams (regionaal) zijn hierbij afgesplitst van de seniorcompetitieteams (landelijk).

Commissies

Hoofdtrainer Senioren   Hoofdtrainer Jeugd
Deze trainer is eindverantwoordelijk voor alle prestatieve competitiespelers van BC Trilan. Meestal wordt dit gecombineerd met het trainerschap van de A/B-Selectie (landelijk t/m hoofdklasse regionaal). De Hoofdtrainer Senioren beschikt bij voorkeur over een door Badminton Nederland goedgekeurde trainersopleiding van minimaal het niveau Sportleider 3 Badminton. De Hoofdtrainer Senioren werkt nauw samen met de Technische Commissie (TeC) en de Hoofdtrainer Jeugd. (portefeuille Technische Zaken). Deze trainer is eindverantwoordelijk voor alle prestatieve jeugdspelers van BC Trilan. Meestal wordt gecombineerd met het trainerschap van de Jeugdcompetitie (U11-U13 en/of U15-U17). De Hoofdtrainer Jeugd beschikt bij voorkeur over een door Badminton Nederland goedgkeurde trainersopleiding van minimaal het niveau Sportleider 3 Badminton. De Hoofdtrainer Jeugd werkt nauw samen met de Jeugcommissie (JeC) en de Hoofdtrainer Senioren. (portefeuille Jeugdzaken).
   

  

Technische Commissie        Jeugdcommissie
Deze commissie is de schakel tussen bestuur, trainers en competitiespelers. Het prestatieve beleid van de club wordt bewaakt en bijgestuurd. Ook een aantal organisatorische taken vallen onder deze commissie. Denk hierbij aan het inschrijven voor toernooien, het aanvullen van de trainersstaf en het creëren van extra faciliteiten voor de spelers. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Technische Zaken). Deze commissie is de schakel tussen bestuur, jeugdtrainers en jeugdspelers. Het jeugdbeleid van de club wordt bewaakt en bijgestuurd. Ook een aantal organisatorische taken vallen onder deze commissie. Denk hierbij aan het inschrijven voor jeugdtoernooien, aanvullen van de (jeugd)trainersstaf en de organisatie van jeugdactiviteiten. Elk commissielid heeft zijn eigen aandachtsgebied. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Jeugdzaken).
   

 

Jeugdtrainerscommissie        Recreantencommissie
Hierin zitten een vertegenwoordiging van de prestatieve jeugdgroepen (bad-mini-ton jeugdcompetitie U11-U13 en jeugdcompetitie U15-U17). Ook een afvaardiging van het bestuur en de Jeugdcommissie is hierbij aanwezig. De JtC overlegt regelmatig om badminton inhoudelijke onderwerpen te bespreken. Denk hierbij aan bijscholingen, de individuele ontwikkeling van spelers. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Jeugdzaken). In deze commissie zijn alle contactpersonen van alle afzonderlijke speelavonden (seniorrecreatie) ondergebracht. In het centrale overleg bespreken zij alle praktische zaken en organiseren interne recreatieve toernooien (herfst-, kerst- en lente toernooi) of externe uitwisselingen met andere badmintonclubs uit de omgeving. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Recreatiezaken).
   

 

 

Kledingcommissie        Activiteitencommissie
Gezien het feit dat de wedstrijdsport voor BC Trilan een belangrijk onderdeel is van de vereniging, is het ook belangrijk dat spelers van BC Trilan als zodanig herkenbaar zijn. Voor competitiespelers is er sowieso de verplichting om uniform gekleed de badmintonbaan op te gaan, echter ook recreatieve spelers zijn in de gelegenheid om de BC Trilan clubkleding aan te schaffen. Eens in de twee á drie jaar wordt nieuwe clubkleding aangeschaft. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Competitiezaken). BC Trilan organiseert regelmatig activiteiten voor haar leden zoals de nieuwjaarsborrel, de vrijwilligersavond en de competitie-afsluiting. Allemaal activiteiten om ook naast de badmintonbaan een gezellige tijd met elkaar te hebben. Deze commissie zorgt ervoor dat elke activiteit tot in de puntjes geregeld is en de leden achteraf kunnen terug kijken op een geslaagde activiteit of feestavond. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Algemene Zaken).
   

  

Evenementencommissie        Websitecommissie
BC Trilan is ook zeer actief in de ondersteuning van grote evenementen in de regio. Op festivals als Parkcity Live, het Bekkerveld Festival en Serious Request Heerlen werken onze leden (en oud-leden, familie en vrienden) als vrijwilligers achter de bar, bij de toiletten of andere werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Algemene Zaken). Sinds 2013 beschikt BC Trilan over een vernieuwde website die nagenoeg dagelijks van nieuws wordt voorzien. Op deze manier zijn leden en andere geïnteresseerden altijd op de hoogte van het laatste nieuws van BC Trilan. Om alle informatie up-to-date te houden is continue input nodig van het bestuur en vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissievoorzitter. (portefeuille Algemene Zaken).
   

Visit fbetting.co.uk Betfair Review